Етикети

, , , , , , ,

 

Вашингтон – Актрисата Кристен Стюарт ще се появи гола в новия си филм -“Welcome to The Rileys”.

Здрач-звездата играе млада стриптизьорка и проститутка, която се разхожда гола в много сцени от новия филм на James Gandolfini.

Явно, тинейджърската звезда била малко нервна да снима сцените и затова помолила своята колежка-звезда Nikki Reed да отиде с нея на снимачната площадка на филма в New Orleans, Louisiana.

“Отивам с Кристен до New Orleans…докато тя снима, за да и давам кураж…Трябва да бъда с Кристен” Contactmusic цитира Nikki Reed.

Но Кристен е развълнувана за филма и чувства, че нейната голота ще привлече феновете към киносалоните.

Тя казва: “ Това е независим филм, който нормално никой не би гледал, а сега положението е като … ооо хайде да отидем да видим Бела в стриптийз-филм. Това ще бъде лудо! “

Също, на Кристен много й харесало да работи със звездата от семейство Сопрано и счита, че ролята й в този филм е най-трудната й досега.

Тя допълва ; “ Да работя с James Gandolfini и Melissa Leo (партнира й във филма) беше просто невероятно и беше най-плодоносното изживяване като филм, който някога съм правила.

Това беше най-трудния персонаж, с който съм си имала работа – изграя съсипано младо момиче, което е беглец. Тя е дете от улицата. Тя работи в стриптийз клуб, а героят на James Gandolfini е също толкова мъртъв отвътре, колкото е и тя – и заедно се събуждат един друг.

източник